Vidoviti Radomir

Spajam rastavljene preko fotografija, isceljujem od negativne enrgije, pomažem kod psihičkih problema, neplodnosti, posla i zdravlja. Ma gde god se nalazili osetićete moju energiju.
Pozivi iz Srbije: 🇷🇸
065 3651 913 ili 064 3161 083
Pozivi iz inostranstva:
+381 65 3651 913 ili +381 64 3161 083 Viber / WhatsUp
Jednim pozivom promeni svoju sudbinu i privuci sreću u svoj život!

Osvetio sam se ljubavnici

Moram priznati da volim svoju ženu. No isto tako moram priznati da mojim venama teče “kurvanjska krv”. Oduvijek sam volio žene, a i one su meni bile naklonjene. Imao sam bezbroj veza, avantura i iskustva i živio sam punim plućima. A onda sam sreo Željku i to je bilo nešto drugo, odmah sam osjetio da to neće biti jedna od prolaznih veza. Željka – vitka, dugonoga, duge i sjajne crne kose, svidjela mi se već kad sam je prvi put ugledao. Odmah sam pomislio kako mora biti moja. Naravno, nisam se mislio oženiti njome jer mi brak u to vrijeme nije bio ni na kraj pameti. Zašto da se ženim kada mi dobro ide sa ženama, zašto da ih ostavim sve samo zbog jedne? Ne bih to učinio ni da joj je kruna na glavi, barem sam tako tada mislio.

Nije mi bilo teško osvojiti je. U tome sam bio vrlo vješt. No postepeno mi se ta crnokosa djevojka uvukla pod kožu i polako, ali sigurno, zapostavljao sam druge djevojke zbog nje i sa Željkom provodio sve više vremena. Mislio sam da sam se samo ja nametnuo njoj, ali i ona se nametnula meni. A budući da je, osim što je bila lijepa i mlada, imala i dobar posao i pristojnu plaću, odgovarala mi je i s te strane. Nakon dugih šetnji, ukradenih poljubaca i sjedenja po kafićima, konačno smo završili u krevetu, a nekoliko mjeseci kasnije i pred matičarem. Dobio sam stan od poduzeća pod vrlo povoljnim uvjetima, koje kao samac nikada ne bih dobio. Uselili smo se, oboje digli kredite, opremili stan, kupili namještaj, bijelu tehniku, zavjese, tepihe… I moj je momački život bio završen.

Onda je Željka zatrudnjela. Liječnik joj je savjetovao da što više leži, pa je njezina majka dolazila kuhati, peglati i pospremati. Željka je ležala, čitala ženske revije, gledala po cijele dane televiziju i dosađivala se. Tada mi je kod kuće postalo dosadno i počeo sam sve češće izlaziti. Prvo u kafiće, s muškim društvom, pa na utakmice, pa na rekreaciju. Onda mi ni to više nije bilo zanimljivo i počeo sam se baviti onim čime sam se i prije najčešće bavio – zavođenjem i kurvanjem. Odmah sam živnuo i preporodio se.

Prvo sam intimnije upoznao jednu od tajnica u poduzeću u kojem sam radio, onda sam imao kratkotrajnu avanturu s jednom profesoricom, pa s prodavačicom u dućanu… Krenula me “karta” baš kao i nekada, dok nisam bio oženjen. Kao da nisam ni pauzirao, tako mi je dobro išlo. Nijedna od tih veza nije mi ništa dublje značila, u sve sam se upuštao samo zbog seksa. Bio sam siguran da su i te žene, koje su imale kratkotrajne i beznačajne avanture sa mnom, o tim svojim vezama mislile isto što i ja: malo razonode bez obveza i to je sve.

A onda sam sreo Mariju. Tek razvedena, još uvijek mlada, lijepa i poželjna. Čim sam je ugledao poželio sam je odvući u krevet. Instinktivno sam osjećao kako se i ja njoj dopadam i to me ohrabrilo da budem još uporniji. Trčao sam oko nje, udvarao se najbolje što sam znao i mogao, kupovao joj sitne poklone, nasmijavao je, izvodio i trošio na nju. Nikad mi nije rekla “ne”, ali nije ni pristajala na seks. Nakon razvoda ostao joj je stan u kojem je sada živjela sama i počela me primati u tom stanu. Sjedili bi, pili kavu i zajedno gledali televiziju. Ponekad bih ukrao pokoji poljubac i malo je pomazio, ali vrata njezine spavaće sobe bila su za mene čvrsto zatvorena. Počeli su dugi razgovori, pregovori i uvjeravanja.

– Robi, meni ne treba ljubavnik, meni treba muž! – na kraju je iznijela karte otvoreno na stol. Vidiš da sam još mlada i zgodna, imam svoj stan, automobil i dobar posao. Takvih kao ti, koji žele samo seks, imam na bacanje! A vrijeme mi prolazi. Želim obitelj i djecu.

– Marija, ja sam oženjen i ti to znaš – nisam želio kriti ono što nisam ni mogao sakriti.

– Postoji i nešto što se zove razvod braka, Robi – oprezno me podsjetila.

– Moja žena Željka čeka dijete… -pokušao sam se izvući iz neugodne situacije.

– Pa šta onda? – nije se dala smesti. – Priznat ćeš dijete i plaćati alimnetaciju. Nemam ja ništa protiv tvoje žene i tvog djeteta. Jednostavno te želim samo za sebe. Shvati, ne želim te dijeliti s nijednom drugom!

Brzo sam razmišljao. Nije mi padalo na pamet da se razvedem od Željke, ali nisam želio ni propustiti priliku da Mariju odvučem u krevet. Toliko sam je želio da mi je to predstavljalo čak fizičku bol! Sve bih bio dao samo da je dobijem.

Što mi se više prepreka pojavljivalo pri ostvarenju te želje, sve sam je jače i više želio. Kad sam bio mlad momak i kad su me stariji učili kako se osvajaju žene, uvijek su mi ponavljali daje najvažnije znati dobro i uvjerljivo lagati.

– Da bi ženu zaveo, moraš lagati, obećati sve i u tome biti vrlo, vrlo uvjerljiv – govorili su mi stariji i iskusniji švaleri, dok sam još bio samo početnik u osvajanju.

Sada, u ovoj situaciji, dok me lijepa Marija pažljivo promatrala nestrpljivo iščekujući moj odgovor, sjetio sam se toga. I odlučio poslušati savjet.

– Između mene i Željke već odavno ništa nije kao prije – tobože iskreno sam počeo – zasitili smo se i ona i ja. Da nije te njezine nesretne trudnoće, već odavno bismo se razveli. Ovako… Dogovorili smo se da šutimo i nikome ništa ne govorimo o tome sve dok beba ne dođe na svijet.

– A onda, Robi? – postajala je sve nestrpljivija.

– Onda ćemo se razvesti, tako smo se dogovorili – odgovorio sam gledajući je ravno u oči, trudeći se da zvučim što uvjerljivije.

– Kuneš li se da je to istina?

– Kunem se, Marija! – svečano sam rekao.

Tako mi Bog pomogao!

Činilo se kako još uvijek malo sumnja.

– Kako da znam da je to zaista istina? – bila je sumnjičava.

– I dalje mi ne vjeruješ? – ljutito sam uzviknuo, ustao i naglo krenuo prema vratima. Ako mi ne vjeruješ, onda više nemamo o čemu razgovarati! Bio sam iskren prema tebi, a ti se prema meni ponašaš kao da sam neki bijednik i lažljivac!

Bio sam oličenje uvrijeđenosti. Brzo je ustala, prestigla me i stala ispred vrata.

– Stani! Zašto se odmah ljutiš? Samo sam željela biti sigurna u to. Drago mi je da nisi kao ostali muškarci – laknulo joj je. Ovila je svoje ruke oko mog vrata.

Nakon toga dozvolila mi je sve. Lijepa Marija postala je moja ljubavnica. Prijatelji su mi zavidjeli, a ja sam od ponosa bubrio kao kvasac, zadovoljan što sam si uspio tako lijepo organizirati život. Naravno da Željki razvod nisam ni spomenuo, uostalom uopće se nisam želio razvesti. Pa meni je u braku bilo dobro, a Marija je bila samo “šlag na torti”.

Kad sam dobio sina, nastavili smo se viđati. O onome našem razgovoru nisam više ni razmišljao, a mislio sam da ga je i ona zaboravila. No onda se jednoga dana dogodilo ono neminovno. Vodili smo ljubav u njezinom stanu i otišla se istuširati u kupaonicu. Kad se vratila, sjela je na fotelju, podigla svoje duge noge na tabure, pripalila cigaretu i okrenula se prema meni.

– Robi, kad ćeš se razvesti? – upitala me.

Ruka u kojoj sam držao čašu ukočila mi se u zraku.

– Moramo li sada o tome, Marija? Mislio sam da ćeš doći kod mene u krevet da se još malo pomazimo – pokušao sam promijeniti temu.

– Robi, obećao si se razvesti od Željke kad dobijete dijete, a u posljednje vrijeme to uopće ne spominješ! Već sam ti rekla da ne želim najbolje godine svojega života provesti kao tvoja ljubavnica. Želim već jednom biti tvoja žena!

Bila je zgodna i dobra u krevetu, s njom sam proživio zaista lijepe trenutke strasti, ali ipak mi je bila samo ljubavnica. A ljubavnice se mijenjaju, dok žena ostaje, bilo je staro muško pravilo.

Promatrala je moje lice pažljivo kao i ja njezino.

– Ti i ne pomišljaš na razvod i sada tražiš neko opravdanje, ne znaš što da mi kažeš, zar ne? – iznenada je rekla, kao da mi je čitala misli.

Brzo sam razmišljao što da joj kažem kako bih se izvukao.

– Htio bi zadržati mene i svoju ženu, to bi ti najviše odgovaralo! Odmah ti kažem da to neće ići, barem što se mene tiče – sada je već vikala.

– Ostavljaš me, Marija? Sada, nakon svega? – s nevjericom sam upitao.

– U ovom gradu ima dosta muškaraca koji jedva čekaju zauzeti tvoje mjesto u mome životu – podsjetila me, kao da ja to nisam znao. Ustao sam i počeo se oblačiti. Znao sam da je kraj.

– Ideš? Kako sam samo bila glupa?! A zakleo si se, Bogom si se zakleo! Neće ti to samo tako proći, Robi! Lagao si me mjesecima i od mene pravio budalu. Osvetit ću ti se, sada se ja tebi kunem da ću ti se osvetiti! A ja svoje zakletve održavam! – oči su joj zlokobno zasjale.

Mislio sam da je prijetnje izrekla u afektu, ali predomislio sam se čim sam otvorio vrata kuće i ugledao Željku s ledenim izrazom na licu.

– Robi, tko je Marija? – izustila je dok još nisam ni sjeo. Šutio sam u neprilici.

– Nazvala je ovdje i rekla da je tvoja ljubavnica već mjesecima, da si joj obećao da ćeš se razvesti od mene i oženiti njome. Bila je vrlo uvjerljiva, govorila mi je razne detalje o vašoj vezi, a čak je znala i za tvoj madež na onome mjestu. Što mi imaš za reći?

Po mom je izrazu lica shvatila da je sve istina. Nemoćno sam se skljokao na najbližu stolicu.

– Već sam sve rekla svojoj mami – nastavila je – odnijela je maloga, a ja sam te dočekala samo da ti kažem da je gotovo – uzela je putnu torbu i zalupila vratima.

Osjećao sam se kao zadnja budala. Imao sam dvije žene i ostao bez obje u roku od dva sata. U sebi sam proklinjao Mariju i odlučio joj se osvetiti.

Od ranije sam znao da se Mariji dopada moj prijatelj Dinko. Otišao sam do njega i objasnio mu svoj pakleni plan. Naravno da me nije odbio, pogotovo jer je plan uključivao i to da s Marijom vodi ljubav. Odveo ju je u svoju vikendicu, ponudio drogiranim pićem koje izaziva jako seksualno uzbuđenje i vodio ljubav s njom. Potom su im se pridružila još trojica naših prijatelja. Poludjela od droge, Marija je na sve pristajala i ne znajući što radi, a ja sam sve snimao kamerom. Već sljedećeg dana umnožio sam kasetu i razdijelio je svima koje je poznavala, čak i onima koji su s njom radili. Uskoro je pola grada odgledalo taj video i ona je zbog sramote morala odseliti.

Nakon nekog vremena moja se Željka predomislila i vratila kući. Sad smo ponovno skupa sa svojim sinom, ali ona puno više pazi na mene, kontrolira me i provjerava. Za Mariju poslije nisam čuo i najradije bih je zauvijek zaboravio, ali sumnjam da ću to ikada moći.

A moje avanture? Ne mogu reći da danas ne “zalutam” ponekad, ali jako pazim i više ne namjeravam ulaziti u izvanbračne veze.